koala Administrator
Broj poruka : 8434 Location : BiH Država : Datum upisa : 02.04.2008 E08 Bodovi : 578
| Naslov: Novi Monopol na netu bit će najveće igralište na svijetu Sub Sep 12, 2009 1:38 am | |
| Igrači će startati s bonusom od tri miliona dolara, čime će kupovati stvarne ulice te graditi kuće, nebodere, elektrane, stadione. Američka tvornica igračaka Hasbro najavila je novu, internetsku verziju igre Monopoly koja bi upotrebljavala Google Maps kao podlogu. Igra se neće odvijati na kartonskoj ploči, nego u cijelom, doduše virtualnom svijetu, pa su pravila malo promijenjena Suradnjom Hasbroa i Googleovih stručnjaka stvoreno je najveće igralište na svijetu s milionima ulica koje se mogu kupiti. Igrači će startati s bonusom od tri miliona dolara, čime će moći kupovati stvarne ulice te graditi kuće i hotele, ali i parkove, škole, nebodere, čak i elektrane ili nogometne stadione. Pojedinu ulicu moći će kupiti samo jedan igrač, ali ona kasnije može postati predmet prodaje ili otići u najam. Već su poznate i cijene nekih slavnih ulica, pa će igrači za londonski Downing Street trebati izdvojiti 231.000 dolara, a za Pennsylvania Avenue u Washingtonu, gdje se nalazi Bijela kuća, treba uplatiti dva miliona dolara. Igračima će se računi ažurirati svakodnevno, a ova nova igra u sljedeća četiri mjeseca bit će besplatna. Izvor:BH Telecom | |
|
beban Moderator
Broj poruka : 10640 Država : Datum upisa : 01.09.2008 E08 Bodovi : 181
| Naslov: Re: Novi Monopol na netu bit će najveće igralište na svijetu Ned Sep 13, 2009 12:45 am | |
| mogu igrati dok je besplatna i onda cao cao | |
|
laki Moderator
Broj poruka : 5310 Godina : 32 Job/hobbies : trenutno bez posla :P Humor : isle 2 macke ulicom i isle,isle,isle...:) Država : Datum upisa : 06.06.2009 E08 Bodovi : 158
| Naslov: Re: Novi Monopol na netu bit će najveće igralište na svijetu Ned Sep 13, 2009 9:36 am | |
| ovo je extra igrica imao sam je i vazda sam je igrao mada je duga za igranje hehehhe | |
|
beban Moderator
Broj poruka : 10640 Država : Datum upisa : 01.09.2008 E08 Bodovi : 181
| Naslov: Re: Novi Monopol na netu bit će najveće igralište na svijetu Ned Sep 13, 2009 10:34 pm | |
| ja je imam | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Novi Monopol na netu bit će najveće igralište na svijetu | |
| |
|