Koncertom karizmatičnog Dine Merlina koji je trajao gotovo dva i pol sata te doslovce ispunio pulsku Arenu do zadnjeg mjesta završen je jubilarni deseti Histria festival. Iako se od najavljenjih ‘’gostiju’’ pojavio samo Hari Mata Hari i usput najavio vlastiti koncert u istom prostoru dogodine, publika to nikako neće zamjeriti. Merlin je koncert otvorio pjesmom ‘’Otkrit ću ti tajnu’’ s posljednjeg albuma ‘’Ispočetka’’ koje je cjelokupnu publiku podigla na noge. Prvi dio koncerta prevladavale su pjesme sa starijih albuma Zar je to sve što imam ja od tebe, Nešto lijepo treba da se desi, Danas sam ok, Sve je laž, Sa mojih usana, Jel Sarajevo gdje je nekad bilo. Od novijih stvari nije izostala Švicarska, Godinama, Sredinom, Umri prije smrti. Obzirom da je pulski koncert zamišljen svojevrsna promocija posljednjeg albuma, pokazalo se kako je itekako dobro prihvaćen. Naprihvaćenijom stvari sa spomenutog albuma svakako se se pokazale Deset mlađa i Nedostaješ. Merlin je iskoristio priliku, kako on to uvijek i radi, kako bi promovirao ljubav, te je uputio par riječi o dobroti, poštivanju i međusobnoj ljudskoj toleranciji i prihvaćanju, te u tom duhu je svima koji slave, čestitao Ramazan.Glazbenika je publika višeputa pozivala na bis, prilikom kojeg se zahvalio predivnoj pulskoj publici, te večeri koje će, kako kaže zauvijek pamtiti, jer samo je jedna, tako veličanstvena pulska Arena, kako ga je nazvao – istarski hram kulture
koala Administrator
Broj poruka : 8434 Location : BiH Država : Datum upisa : 02.04.2008 E08 Bodovi : 578
Broj poruka : 5310 Godina : 32 Job/hobbies : trenutno bez posla :P Humor : isle 2 macke ulicom i isle,isle,isle...:) Država : Datum upisa : 06.06.2009 E08 Bodovi : 158
Broj poruka : 5310 Godina : 32 Job/hobbies : trenutno bez posla :P Humor : isle 2 macke ulicom i isle,isle,isle...:) Država : Datum upisa : 06.06.2009 E08 Bodovi : 158
    Servisi su programi koji se pokreću pri pokretanju OS-a i nastavljaju raditi tako što omogućuju operativnom sistemu njegovu funkcionalnost. Postoji puno servisa koji se pokreću, a nisu potrebni što oduzima sistemsku memoriju i vrijeme vašem procesoru. Isključivanjem nepotrebnih servisa učiniće vaš računar bržim.
Do servisa dolazite pristupanjem Run-a u Start meniju i upišete SERVICES.MSC.... Opširnije... Tips & Tricks