Pop ikona Purašević, u jutarnjem programu TV Pink, prozivao kolege muzičare, svađao se sa voditeljkom i razbijao po studiju.
Povodom svog novog projekta,video spota za pjesmu "Da poigramo", Purašević se bos pojavio u prostorijama TV Pink M i već sa vrata počeo stražara prozivati za fukarluke koje je ovaj navodno počinio prema njemačkim turistkinjama ljeta 1986. godine.
Njegovo bahato ponašanje se nastavilo i tokom gostovanja u emisiji "Balkan net" koje je kulminiralo prozivkama muzičara iz Crne Gore i sa prostora ex-YU, da bi u jednom trenutku opsovao, a zatim ustao lomeći vazu koja je činila dio scenografije studija.
Vidno uzrujana voditeljka nekako je odjavila emisiju poželivši sebi "koliko-toliko normalnije i pristojnije goste" u budućnosti.
Zvaničnih reakcija iz kuće Pink M nije bilo, a Purašević je poslije gostovanja otisao u Bar kod jednog prijatelja koji je nedavno doselio sa porodicom iz Zavidovića.
laki Moderator
Broj poruka : 5310 Godina : 32 Job/hobbies : trenutno bez posla :P Humor : isle 2 macke ulicom i isle,isle,isle...:) Država : Datum upisa : 06.06.2009 E08 Bodovi : 158
jeste bilo... Ali moze lako biti da je namjesteno... Ne znas sta su neki spremni da bi dobili na popularnosti... Mada je mozda i ovako... Purasevic je inace >
laki Moderator
Broj poruka : 5310 Godina : 32 Job/hobbies : trenutno bez posla :P Humor : isle 2 macke ulicom i isle,isle,isle...:) Država : Datum upisa : 06.06.2009 E08 Bodovi : 158
hahaaaaaaaa ja njega ni ne poznajem cini mi se da glumi u jednoj reklami sto mi kida zivce ali i to sto kazes ''NA SVE SU ONI SPREMNI''
ne znas Booksovce???
laki Moderator
ma ne nisam ljubimac sporta ARRDY TO JE VALJDA OCIGLEDNO ni ja ni koala hahaaaaaaa
mora da se salis!?!?!?! Njih i da neces da gledas nametnu se na TV IN... Ili reklama ili nekakva idiotska pjesma...
Da nije ova reklama?
ili ova?
laki Moderator
ma jeste obe a ima i ona voditeljka i on hahaaaaa znas ono hahaaaaaaaaa
znam! KATASTROFA!
laki Moderator
ja neznam kako njega nadjosei za ono NIJE DROGA NIJE znas onu reklamu koju niko ziv ne razumije o cemu je stvar a mnogi je imali ck i na tel hahaaaaaaaaaaaaaaa
laki Moderator
    Servisi su programi koji se pokreću pri pokretanju OS-a i nastavljaju raditi tako što omogućuju operativnom sistemu njegovu funkcionalnost. Postoji puno servisa koji se pokreću, a nisu potrebni što oduzima sistemsku memoriju i vrijeme vašem procesoru. Isključivanjem nepotrebnih servisa učiniće vaš računar bržim.
Do servisa dolazite pristupanjem Run-a u Start meniju i upišete SERVICES.MSC.... Opširnije... Tips & Tricks