koala Administrator
Broj poruka : 8434 Location : BiH Država : Datum upisa : 02.04.2008 E08 Bodovi : 578
| Naslov: Hrvatske pevačice na proleće osvajaju Beograd Pon Mar 16, 2009 3:12 am | |
| Dve hrvatske pop pevačice, izuzetno popularne u Srbiji, Jelena Rozga i Nina Badrić u aprilu će održati odvojene koncerte u Beogradu. Dok Nina Badrić još ugovara datum nastupa, izvesno je da će nekadašnja pevačica grupe "Magazin" Jelena Rozga pevati 29. aprila u Centru "Sava", što će biti njen prvi solistički koncert u Beogradu. Rozga, koja je dva puta učestvovala na gala večerima Operacije trijumf, veruje da će lako napuniti beogradsku dvoranu. "U vreme kada sam pevala sa 'Magazinom' držala sam bar jedan koncert godišnje u Centru 'Sava'. Međutim, sama nisam smela da se upustim u takvu avanturu. Ipak, sve moje sumnje o popularnosti u Srbiji pale su u vodu prilikom promocije albuma na splavu H2O. Ljudi su znali sve pesme napamet i sigurna sam da ćemo se 29. aprila svi zajedno ludo zabaviti uz nove, ali i stare hitove“, izjavila je Jelena Rozga za on-line izdanje tabloida "Svet". (MONDO) | |
|