ENTER08
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PrijemENTER08 - MainRegistruj seLatest imagesGalerijaPristupi

Žena se razvela zbog igrice "Second life"

Ići dole 
5 posters
AutorPoruka
koala
Administrator
 Administrator
koala

Muški Broj poruka : 8434
Država : Bosna i Hercegovina
Datum upisa : 02.04.2008
E08 Bodovi : 578

Žena se razvela  zbog igrice "Second life" Empty
PočaljiNaslov: Žena se razvela zbog igrice "Second life"   Žena se razvela  zbog igrice "Second life" Icon_minitimeSub Nov 15, 2008 2:30 am

Žena se razvela  zbog igrice "Second life" V10838Romansa je virtuelna, ali ponašanje lika Dejvida Polarda u onlajn igrici "Second life" koštalo ga je njegovog braka, piše The Independent.
Kako to obično biva, razvodi mogu biti eksplozivni i prljavi: žena uhvati muža kako ima seks sa prostitutkom, oprašta mu, ali na kraju stavlja tačku na brak kada je muž ponovo prevari. Ipak, ništa od ovoga nije se dogodilo u stvarnom životu.
Ejmi Tejlor razvodi se od Dejvida Polarda za koga je bila udata tri godine, zbog njegovog "nerazumnog ponašanja" nakon što je otkrila da je lik njenog muža u onlajn zajednici u igri Second life imao aferu. To je bio drugi put da je Ejmi Tejlor (28) saznala da je virtuelni alter ego njenog muža vara. Pre nego što su bili venčani ona je jednog dana videla svog muža kako sedi za kompjuterom i posmatra svoj onlajn lik, koga je nazvao Dejv Barmi, kako vodi ljubav sa prostitutkom.
"Bila sam ljuta i povređena. Nisam mogla da verujem šta je uradio. Pogledala sam u monitor i mogla sam da vidim kako njegov lik vodi ljubav sa jednim ženskim likom. Što se mene tiče, to je prevara", rekla je Ejmi.
Ona je kasnije oprostila svom mužu i par, koji se upoznao na internetu u sobi za četovanje 2003. godine, venčao se u Kornvelu 2005. godine. Dejv Barmi i Ejmin avatar - Lora Skju održali su ceremoniju i u virtualnom svetu kako bi obeležili taj događaj. Međutim, u aprilu ove godine, ona je saznala da je lik njenog muža prevario po drugi put.
"Videla sam kako se u igrici grli sa ženom na sofi. Izgledalo je da su baš bliski. On je ugasio monitor na kompjuteru, ja sam ga ponovo upalila i zatražila da mi pokaže istoriju njegovih četova. On je, međutim, ugasio kompjuter tako da je istorija bila izbrisana i ja sam otišla kod njegovih roditelja sva u suzama. Nikada me nije prevario u stvarnom životu, ali sam sumnjala da se nešto sogađa u Second life-u", rekla je Ejmi.
Dan nakon što je otkrila virtuelnu aferu, Ejmi je podnela zahtev za razvod, za koji se očekuje da će biti okončan sledeće nedelje. Njihov virtuelni razvod proći će i na sudu u Second life-u u maju.

Dejvid Polard (40) priznao je da je imao onlajn aferu sa ženom iz Amerike i par je sada veren u Second life-u. Ali, on insistira da je njegov stvarni brak zapravo bio "poput šale" i da je za njegovu aferu jednim delom kriva i zavisnost njegove žene od igrice World of Warcraft.
"Imao sam tu aferu sa devojkom iz Amerike. Nije bilo bišta veliko u pitanju, ali onda je Ejmi saznala i potpuno poludela". Polard nastavlja: "Ejmi nikada nije ništa radila po kući. Samo je sedela i i grala War of Warcraft. Ukoliko sam želeo da provedem vreme sa njom morao sam da je pitam, ali joj je uvek bilo teško da prekine igricu i provede vreme sa mnom, tako da je naš brak bio šala".
Ljubavni život Ejmi Tejlor se nastavio, ali izgleda da nije naučila lekciju. Naime, svog novog dečka upoznala je takođe na internetu dok je igrala World od Warcraft.
Nazad na vrh Ići dole
beban
Moderator
Moderator
beban

Ženski Broj poruka : 10640
Država : Hrvatska
Datum upisa : 01.09.2008
E08 Bodovi : 181

PočaljiNaslov: Re: Žena se razvela zbog igrice "Second life"   Žena se razvela  zbog igrice "Second life" Icon_minitimeSub Nov 15, 2008 4:06 pm

ne znam kamo ide ovaj svijet.sve nesto lazno ,izmisljeno,bas su ljudi jadni.umjesto da izlaze vani i druze se uzivo ,zive u nestvarnom svijetu.to je bas zalosno No
Nazad na vrh Ići dole
Arrdy II
Administrator
 Administrator
Arrdy II

Muški Broj poruka : 3999
Godina : 34
Job/hobbies : Web
Država : Crna Gora
Datum upisa : 28.11.2007
E08 Bodovi : 238

PočaljiNaslov: Re: Žena se razvela zbog igrice "Second life"   Žena se razvela  zbog igrice "Second life" Icon_minitimeSub Nov 15, 2008 4:38 pm

zanimljivo... Mislio sam da je Facebook vrhunac... Sad i ovo! Samo jos nije bilo Ne Ljuti Se Covjece... ;)
Nazad na vrh Ići dole
http://www.enter08.com
laki
Moderator
Moderator
laki

Muški Broj poruka : 5310
Godina : 32
Job/hobbies : trenutno bez posla :P
Humor : isle 2 macke ulicom i isle,isle,isle...:)
Država : Crna Gora
Datum upisa : 06.06.2009
E08 Bodovi : 158

PočaljiNaslov: Re: Žena se razvela zbog igrice "Second life"   Žena se razvela  zbog igrice "Second life" Icon_minitimeSub Jul 18, 2009 10:53 pm

hahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Nazad na vrh Ići dole
http://www.enter08.com
mmiikkii
Nivo 2
Nivo 2
mmiikkii

Muški Broj poruka : 399
Godina : 39
Država : Srbija
Datum upisa : 11.11.2008
E08 Bodovi : 3

PočaljiNaslov: Re: Žena se razvela zbog igrice "Second life"   Žena se razvela  zbog igrice "Second life" Icon_minitimeNed Jul 19, 2009 9:52 pm

kao sto je droga za narkomana e ovo je bila droga za nju.. igre stvarno znaju zahtevat vremena a posebno online igre..
i ja sam jedan od zaludjenika za igre al ne igram proste igre vec bas vrhunske za malo razmisljanja tako po nekad zasednem i cela mi noc prodje uz igru...

al nisam ovoliki zaludjenik Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
http://www.tutinburg.org
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Žena se razvela zbog igrice "Second life"   Žena se razvela  zbog igrice "Second life" Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Žena se razvela zbog igrice "Second life"
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» "Lude" cijene nafte izazvane brojnim faktorima

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
ENTER08 :: Novosti :: Aktuelnosti-
Skoči na:  

Free forum | ©phpBB | Besplatan Forum međusobnog pomaganja | Signalizirajte zloupotrebu | Cookies | Latest discussions