| Da li vam se svidja forum? | |
|
|
Da li vam se svidja forum? | Da | | 75% | [ 6 ] | Da, ali dizajn nije nesto | | 13% | [ 1 ] | Mogao bi biti bolji | | 0% | [ 0 ] | Da, ali nema clanova tako da je dosadno | | 12% | [ 1 ] | Nije los | | 0% | [ 0 ] | Moze proci | | 0% | [ 0 ] | Ne svidja mi se | | 0% | [ 0 ] | Uzas!! | | 0% | [ 0 ] | Ne, ali bi mi se mogao svidjeti | | 0% | [ 0 ] |
| Ukupno Glasova : 8 | | Zatvoreno sondiranje |
|
Autor | Poruka |
---|
xxxxx Banned
Broj poruka : 2319 Location : Germay NRW Job/hobbies : web Država : Datum upisa : 18.11.2007 E08 Bodovi : 0
| Naslov: Da li vam se svidja forum? Sre Dec 26, 2007 3:01 pm | |
| Da vas cujem dragi moji forumasi dali vam se svidja ovaj forum ima te li nekih zelja koje bi rubrike zeljeli da se otvore jos sto se tice tema mozeta i vi dragi forumasi daih sami otvorite u vec zadanim rubrikama, ako imate kakvo pitanje u vezi foruma pitajte ja i admin cemo vam odgovoriti rado jer onaj drugi moderator za sad nije aktivan...
Evo ovome da dodam i anketu... Glasajte i predlazite... Kritikujte i hvalite... Ne ustrucavajte se! Admin | |
|
| |
pazzarac79 Pocetnik
Broj poruka : 4 Godina : 45 Datum upisa : 18.01.2008 E08 Bodovi : 0
| Naslov: Re: Da li vam se svidja forum? Pet Jan 18, 2008 6:41 pm | |
| Sajt je fantastican... Steta sto nemam vremena da cesce budem na njemu! | |
|
| |
NkTeam Nivo 1
Broj poruka : 52 Location : Nikšić Datum upisa : 12.01.2008 E08 Bodovi : 0
| Naslov: Re: Da li vam se svidja forum? Pet Jan 18, 2008 9:04 pm | |
| super je samo mozda bi dizajn trebao promijeniti i da glavnoj stranci je dosta toga nabacano | |
|
| |
xxxxx Banned
Broj poruka : 2319 Location : Germay NRW Job/hobbies : web Država : Datum upisa : 18.11.2007 E08 Bodovi : 0
| Naslov: Re: Da li vam se svidja forum? Sub Jan 19, 2008 2:14 am | |
| hvala nktim i tebi pazzarac za pohvale a oko dizajna cu ja s adminom da popricam sto i kako da izgleda sto bolje | |
|
| |
NkTeam Nivo 1
Broj poruka : 52 Location : Nikšić Datum upisa : 12.01.2008 E08 Bodovi : 0
| Naslov: Re: Da li vam se svidja forum? Sub Feb 02, 2008 6:26 pm | |
| katastrofalana vam je glavna stranica, stvarno to treba te srediti a pola od toga mci sa strane bezpotrebno je, mogu vam pomoci ako zelite | |
|
| |
Arrdy II Administrator
Broj poruka : 3999 Godina : 34 Location : MNE Job/hobbies : Web Država : Datum upisa : 28.11.2007 E08 Bodovi : 238
| Naslov: Re: Da li vam se svidja forum? Sub Feb 02, 2008 6:30 pm | |
| Svaka pomoc je dobrodosla...
Saljem PM! | |
|
| |
boris86 Pocetnik
Broj poruka : 11 Datum upisa : 12.02.2008 E08 Bodovi : 0
| Naslov: Re: Da li vam se svidja forum? Uto Feb 12, 2008 5:38 pm | |
| sajt je jako dobar, meni se prilicno svideo! moguce da ima stvari koje su viska na onoj glavnoj stranici inace | |
|
| |
xxxxx Banned
| Naslov: Re: Da li vam se svidja forum? Uto Feb 12, 2008 9:29 pm | |
| pozdrav i dobro dosao nam borise drago mi je da ti se svidja forum nadam se da ces biti i dalje aktivan clan | |
|
| |
lara Moderator
Broj poruka : 11223 Location : Njemaďż˝ka Job/hobbies : mnogi Država : Datum upisa : 03.02.2008 E08 Bodovi : 206
| Naslov: Re: Da li vam se svidja forum? Sre Feb 13, 2008 12:26 am | |
| Sajt je dobar, ima veoma lijepih tema , i dobrih priloga. Možda bi se trebalo pridržavati one naše "Bolje kvalitet nego kvantitet." Šta meni izgleda nedorečeno, to jest nije mi jasno iskristalisana glavna svrha i poruka ovog foruma. Znači - šta je svha foruma - kojim ciljnim grupama je namjenjen i sa kojom namjeraom - kakva interakcija se očekuje(sta se očekuje od članova i gostiju)
Ja administratoru Arrdy II i moderatoru Orhideji čestitam na ovome forumu i želim i ubuduće mnogo uspjeha.
Naravno da se moje čestitke odnose i na druge (meni nepoznate) koji su sarađivali u izradi ovoga foruma. Drugarski pozdrav. lara | |
|
| |
Arrdy II Administrator
Broj poruka : 3999 Godina : 34 Location : MNE Job/hobbies : Web Država : Datum upisa : 28.11.2007 E08 Bodovi : 238
| Naslov: Re: Da li vam se svidja forum? Sre Feb 13, 2008 2:15 am | |
| - lara ::
- Sajt je dobar, ima veoma lijepih tema , i dobrih priloga. Možda bi se trebalo pridržavati one naše "Bolje kvalitet nego kvantitet."
Šta meni izgleda nedorečeno, to jest nije mi jasno iskristalisana glavna svrha i poruka ovog foruma. Znači - šta je svha foruma - kojim ciljnim grupama je namjenjen i sa kojom namjeraom - kakva interakcija se očekuje(sta se očekuje od članova i gostiju)
Ja administratoru Arrdy II i moderatoru Orhideji čestitam na ovome forumu i želim i ubuduće mnogo uspjeha.
Naravno da se moje čestitke odnose i na druge (meni nepoznate) koji su sarađivali u izradi ovoga foruma. Drugarski pozdrav. lara Pored nekih razloga za formiranje foruma koje nije potrebno navoditi... Glavni razlog formiranja jednog ovakvog foruma je nazalost smrt Hilma Hadzica... Forum je uradjen kao posveta njemu i tako ce biti i poznat na drugim sajtovima (ADV.) Medjutim, forum je nov i mnogo o tome ne mozete saznate (i sami vidite da je FORUM Hilmo Hadzic jos uvijek bez i jedne teme) Ali kao i svaki forum, postoje teme o svemu... Za sve uzraste... Ali o cemu ce se najvise voditi paznja (sto je trenutno zapostavljeno zbog cekanja glavne moderacije te kategorije) je EDUKACIJA! Uskoro vise o svemu... Promene slijede... Do tada, opustite se, uzivajte i sami doprinesite uspjehu foruma... Admin. | |
|
| |
lara Moderator
Broj poruka : 11223 Location : Njemaďż˝ka Job/hobbies : mnogi Država : Datum upisa : 03.02.2008 E08 Bodovi : 206
| Naslov: Re: Da li vam se svidja forum? Sre Feb 13, 2008 2:19 am | |
| Hvala na odgovoru i pozdrav
lara | |
|
| |
xxxxx Banned
| Naslov: Re: Da li vam se svidja forum? Sre Feb 13, 2008 3:17 am | |
| hvala ti lara na pohvalai za forum i drago mi je da ti se svidja | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Da li vam se svidja forum? | |
| |
|
| |
| Da li vam se svidja forum? | |
|