BiH - Portugal 0:1 BiH bez plasmana na Svjetsko Prvenstvo
4 posters
Autor
Poruka
lara Moderator
Broj poruka : 11223 Location : Njemaďż˝ka Job/hobbies : mnogi Država : Datum upisa : 03.02.2008 E08 Bodovi : 206
Naslov: BiH - Portugal 0:1 BiH bez plasmana na Svjetsko Prvenstvo Čet Nov 19, 2009 12:56 am
Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine nije se uspjela plasirati na sljedeće Svjetsko prvenstvo nakon što je u drugoj utakmici baraža u Zenici ponovo poražena od reprezentacije Portugala minimalnim rezultatom.
lanaa Moderator
Broj poruka : 5423 Godina : 41 Država : Datum upisa : 06.04.2008 E08 Bodovi : 166
Naslov: Re: BiH - Portugal 0:1 BiH bez plasmana na Svjetsko Prvenstvo Čet Nov 19, 2009 1:03 am
ipak pobjeda je njihova......am moramo da priznamo da nasi su zaista borci bili...mada iskreno ovaj put nesto slabo al sta je tu je
lara Moderator
Broj poruka : 11223 Location : Njemaďż˝ka Job/hobbies : mnogi Država : Datum upisa : 03.02.2008 E08 Bodovi : 206
Naslov: Re: BiH - Portugal 0:1 BiH bez plasmana na Svjetsko Prvenstvo Čet Nov 19, 2009 2:27 am
Ispali pa sta ?? U grupi Spanija bila puno bolja od nas,u baražu Portugal nas je nadigrao čak i bez svoga a i svjetskoga ponajboljeg igrača Ronalda. I ništa,čestitati boljima i idemo u iduće kvalifikacije,da pokušamo opet ali ono što boli i što je sramota nije što smo ispali iz kvalifikacija,nego što smo izgubili obraz. Prisiljavali smo naše sportske protivnike da igraju utakmice na neuslovnom Golubarniku sa groznim terenom. Pljuvali smo goste,nismo im dali spavati,zvizdali smo himni,gađali smo sudiju u nemoćnom bijesu,samo zato jer smo sportski nadigrani. Cijeli svijet nas je doživio kao primitivce,divljake i balkance a mi smo se svim sredstvima trudili da tu nečasnu titulu i opravdamo.Znači,dvostruki smo gubitnici. I zato pamet u glavu,iduće kvalifikacije igrati na najuslovnijem stadionu,goste dočekivati sa cvjećem i baklavama,srdačno dočekivati majstore lopte koji zaigraju protiv nas i naravno sportski čestitati boljem u slučaju poraza i dostojanstveno proslavljati u slučaju pobjede.
Ovo je jedan navijač napisao a ja se sa ovim potpuno slažem...
Arrdy II Administrator
Broj poruka : 3999 Godina : 34 Location : MNE Job/hobbies : Web Država : Datum upisa : 28.11.2007 E08 Bodovi : 238
Naslov: Re: BiH - Portugal 0:1 BiH bez plasmana na Svjetsko Prvenstvo Čet Nov 19, 2009 3:07 am
lara ::
Ispali pa sta ?? U grupi Spanija bila puno bolja od nas,u baražu Portugal nas je nadigrao čak i bez svoga a i svjetskoga ponajboljeg igrača Ronalda. I ništa,čestitati boljima i idemo u iduće kvalifikacije,da pokušamo opet ali ono što boli i što je sramota nije što smo ispali iz kvalifikacija,nego što smo izgubili obraz. Prisiljavali smo naše sportske protivnike da igraju utakmice na neuslovnom Golubarniku sa groznim terenom. Pljuvali smo goste,nismo im dali spavati,zvizdali smo himni,gađali smo sudiju u nemoćnom bijesu,samo zato jer smo sportski nadigrani. Cijeli svijet nas je doživio kao primitivce,divljake i balkance a mi smo se svim sredstvima trudili da tu nečasnu titulu i opravdamo.Znači,dvostruki smo gubitnici. I zato pamet u glavu,iduće kvalifikacije igrati na najuslovnijem stadionu,goste dočekivati sa cvjećem i baklavama,srdačno dočekivati majstore lopte koji zaigraju protiv nas i naravno sportski čestitati boljem u slučaju poraza i dostojanstveno proslavljati u slučaju pobjede.
koala Administrator
Broj poruka : 8434 Location : BiH Država : Datum upisa : 02.04.2008 E08 Bodovi : 578
Naslov: Re: BiH - Portugal 0:1 BiH bez plasmana na Svjetsko Prvenstvo Čet Nov 19, 2009 3:13 am
lara ::
vjerovatno niste upućeni šta su oni sve nama radili u portugalu
lara Moderator
Naslov: Re: BiH - Portugal 0:1 BiH bez plasmana na Svjetsko Prvenstvo Čet Nov 19, 2009 12:43 pm
Bez obzira... mi i kad smo primjerni oni nas smatraju "balkancima" a kamo li ovako...
Arrdy II Administrator
Broj poruka : 3999 Godina : 34 Location : MNE Job/hobbies : Web Država : Datum upisa : 28.11.2007 E08 Bodovi : 238
Naslov: Re: BiH - Portugal 0:1 BiH bez plasmana na Svjetsko Prvenstvo Čet Nov 19, 2009 5:02 pm
Stvarno mi zao BiH... Ali jeste li vidjeli samo kako je Irska ispala... Henry mrtav 'ladan rukom igra i asistira Gallasu [previse ocigledno], a sudija kao u guzvi nije vidio...
Bosna ima extra reprezentaciju... Spanija je realno gledano najbolji tim planete trenutno i mislim da za EURO Bosni treba samo laksa grupa... [npr. da izbegnu samo Spaniju, Italiju i Englesku i onda mogu lagano]
Sponsored content
Naslov: Re: BiH - Portugal 0:1 BiH bez plasmana na Svjetsko Prvenstvo
BiH - Portugal 0:1 BiH bez plasmana na Svjetsko Prvenstvo
    Servisi su programi koji se pokreću pri pokretanju OS-a i nastavljaju raditi tako što omogućuju operativnom sistemu njegovu funkcionalnost. Postoji puno servisa koji se pokreću, a nisu potrebni što oduzima sistemsku memoriju i vrijeme vašem procesoru. Isključivanjem nepotrebnih servisa učiniće vaš računar bržim.
Do servisa dolazite pristupanjem Run-a u Start meniju i upišete SERVICES.MSC.... Opširnije... Tips & Tricks