koala Administrator
Broj poruka : 8434 Location : BiH Država : Datum upisa : 02.04.2008 E08 Bodovi : 578
| Naslov: Dječak koji plače krvave suze Sre Sep 02, 2009 11:39 pm | |
| Calvino Inman američki je 15-godišnjak, koji se naočigled ne razlikuje od svojih vršnjaka, no ovaj dječak iz Tennesseeja predstavlja medicinski fenomen i potpuni misterij za tamošnje liječnike. Naime, Calvinu iz očiju čak i do triput dnevno teče krv! 'Ponekad samo osjećam kako mi krv navire u oči, poput suza. Oči mi postanu vlažne , a kad krv počne teći, uvijek me oči peku', rekao je američkim medijima dječak, objašnjavajući da mu krv iz očiju zna suziti između minute i jednog sata. 'Svi moji prijatelji misle kako sam opsjednut. Već sam se navikao na takve komentare, ali isprva me to uistinu vrijeđalo', ispričao je Calvino. Njegova majka, kad je on prvi put proplakao krv, njegova majka je doživjela šok i odmah pozvala hitnu pomoć. 'To mi je bila najstrašnija stvar koju sam dotad doživjela, kad me je pogledao i upitao: Mama, hoću li umrijeti? Srce mi se slomilo u tom trenutku od šoka', objasnila je dječakova majka Tammy Mynatt. Ona očajnički traži način kako da pomogne sinu i da pronađe nekog liječnika, koji bi mogao zaustaviti da njezin sin plače krvave suze. ?Otići ću bilo gdje na svijetu i učiniti bilo što. Samo neka netko pomogne mom djetetu', rekla je na kraju majka. Dnevnik.hr | |
|
laki Moderator
Broj poruka : 5310 Godina : 32 Job/hobbies : trenutno bez posla :P Humor : isle 2 macke ulicom i isle,isle,isle...:) Država : Datum upisa : 06.06.2009 E08 Bodovi : 158
| Naslov: Re: Dječak koji plače krvave suze Sre Sep 02, 2009 11:45 pm | |
| subhanAllah jeza me hvata od ovoga | |
|
Helena Nivo 3
Broj poruka : 1963 Datum upisa : 08.06.2009 E08 Bodovi : 13
| Naslov: Re:Dječak koji plače krvave suze Čet Sep 03, 2009 8:45 am | |
| | |
|
lanaa Moderator
Broj poruka : 5423 Godina : 41 Država : Datum upisa : 06.04.2008 E08 Bodovi : 166
| Naslov: Re: Dječak koji plače krvave suze Čet Sep 03, 2009 10:51 am | |
| | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Dječak koji plače krvave suze | |
| |
|