ENTER08
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PrijemENTER08 - MainRegistruj seLatest imagesGalerijaPristupi

Ponudio 40 koza i 20 krava za 'ruku' Chelsea Clinton

Ići dole 
AutorPoruka
koala
Administrator
 Administrator
koala

Muški Broj poruka : 8434
Država : Bosna i Hercegovina
Datum upisa : 02.04.2008
E08 Bodovi : 578

Ponudio 40 koza i 20 krava za 'ruku' Chelsea Clinton Empty
PočaljiNaslov: Ponudio 40 koza i 20 krava za 'ruku' Chelsea Clinton   Ponudio 40 koza i 20 krava za 'ruku' Chelsea Clinton Icon_minitimeSub Avg 08, 2009 11:24 pm

Ponudio 40 koza i 20 krava za 'ruku' Chelsea Clinton Clinton_chelsea_2
Kenijac Godwin Kipkemoi Chepkurgor prvi put je punudu za Chelsea dao prije devet godina Billu Clintonu, a jučer je ponovno učinio isto, ali ovaj put njegovoj supruzi Hillary na novinarskoj konferenciji u Gradskoj vijećnici u Nairobiju.

CNN-ov Fareed Zakaria, inače moderator konferencije, komentirao je kako 'nije loša ponuda', s obzirom na ekonomsku krizu. No, američka državna tajnica je kazala kako je njezina kćer 'svoja osoba'.

'Ona je vrlo nezavisna. No svakako ću joj prenijeti ovu ljubaznu ponudu', kazala je Hillary na što su se prisutni nasmijali, no do smijeha nije bilo Chepkurgoru, koji je jedinicu Clintonovih opisao 'prelijepom, discipliniranom i prirodnom ženom'.

'Naravno, nikada je nisam upoznao, ali sviđa mi se nje zina obitelj i to kako se drže zajedno. Čekao sam dugo i još čekam da je upoznam izrazim joj svoju ljubav', kazao je Chepkurgor za CNN.

On inače vodi malu trgovinu elektronikom i računalima u gradu Nakuruu. Možda i čeka na Chelsea, ali nije baš u potpunosti slobodan čovjek, barem ne po američkim standardima. 2006. se oženio s Grace. U Keniji je poligamija legalna, tako da bi Chelsea bila njegova druga supruga.

'Moja prva supruga nije problem. Slušala je sve što je rekla Hillary i nije se bunila', kazao je 39-godišnji Kenijac, prenosi Dnevnik.hr.
Nazad na vrh Ići dole

Ponudio 40 koza i 20 krava za 'ruku' Chelsea Clinton
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Tri trijunfa Hillary Clinton

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
ENTER08 :: Novosti :: Aktuelnosti-
Skoči na:  

Free forum | ©phpBB | Besplatan Forum međusobnog pomaganja | Signalizirajte zloupotrebu | Cookies | Latest discussions