ENTER08
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PrijemENTER08 - MainRegistruj seLatest imagesGalerijaPristupi

Dva miliona za 24 pjesme!!

Ići dole 
3 posters
AutorPoruka
Arrdy II
Administrator
 Administrator
Arrdy II

Muški Broj poruka : 3999
Godina : 34
Job/hobbies : Web
Država : Crna Gora
Datum upisa : 28.11.2007
E08 Bodovi : 238

Dva miliona za 24 pjesme!! Empty
PočaljiNaslov: Dva miliona za 24 pjesme!!   Dva miliona za 24 pjesme!! Icon_minitimeČet Jun 25, 2009 3:06 pm

KAŽNJENA ZBOG NELEGALNOG SKIDANJA MUZIKE

Jednoj gospođi iz Mineapolisa sud je naložio da plati 1,92 miliona dolara zbog toga što je nelegalno skinula 24 pjesme pomoću Kazaa servisa, odnosno 80.000 dolara po pjesmi.
Kada je prvi put održano suđenje, Džejmi Tomas-Raset je takođe proglašena krivom. Tada joj je naloženo da plati 9.250 dolara po pjesmi. Majka četvoro dece je sada prinuđena da plati deset puta više.
Džejmi je već izjavila da je ovo smiješno, te da ona nema odakle da plati tu kaznu. Ponovila je da je samohrana majka i da nema nikakvih mogućnosti da plati ogromnu sumu muzičkoj industriji. Ironično je poželjela sreću onima koji budu željeli da naplate pomenutu kaznu, pošto ona jednostavno nema odakle da je plati. Zanimljivo je da su predstavnici RIAA organizacije i nakon odluke ponovili da su spremni da se nagode sa njom i za mnogo manji iznos, iako je donesena pravosnažna presuda.

BenchIT
Nazad na vrh Ići dole
http://www.enter08.com
Odisej
Nivo 2
Nivo 2
Odisej

Broj poruka : 355
Datum upisa : 14.06.2009
E08 Bodovi : 0

PočaljiNaslov: Re: Dva miliona za 24 pjesme!!   Dva miliona za 24 pjesme!! Icon_minitimeČet Jun 25, 2009 3:47 pm

ma koji su to pohlepnici,nema zena lovu da plati jojjjjjjjj smiješno
Nazad na vrh Ići dole
Arrdy II
Administrator
 Administrator
Arrdy II

Muški Broj poruka : 3999
Godina : 34
Job/hobbies : Web
Datum upisa : 28.11.2007
E08 Bodovi : 238

PočaljiNaslov: Re: Dva miliona za 24 pjesme!!   Dva miliona za 24 pjesme!! Icon_minitimeČet Jun 25, 2009 3:48 pm

ja dnevno skinem toliko pjesama sa neta... Bas me interesuje koliko bi morao platiti da je to kaznjivo u Crnoj Gori!! smiješno
Nazad na vrh Ići dole
Odisej
Nivo 2
Nivo 2
Odisej

Broj poruka : 355
Datum upisa : 14.06.2009
E08 Bodovi : 0

PočaljiNaslov: Re: Dva miliona za 24 pjesme!!   Dva miliona za 24 pjesme!! Icon_minitimeČet Jun 25, 2009 4:12 pm

i ja isto ali nemoj nikom reci,svorc sam,nemam ja kinte za to platit kuku
Nazad na vrh Ići dole
laki
Moderator
Moderator
laki

Muški Broj poruka : 5310
Godina : 32
Job/hobbies : trenutno bez posla :P
Humor : isle 2 macke ulicom i isle,isle,isle...:)
Datum upisa : 06.06.2009
E08 Bodovi : 158

PočaljiNaslov: Re: Dva miliona za 24 pjesme!!   Dva miliona za 24 pjesme!! Icon_minitimeČet Jun 25, 2009 8:08 pm

veruj mi arrdy nebi volio cut sumu sreca te mi nemamo taj zakon opeljusili bi i mene i tebe smiješno
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Dva miliona za 24 pjesme!!   Dva miliona za 24 pjesme!! Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Dva miliona za 24 pjesme!!
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Imanje od 1,5 miliona prodaju za 100 eura
» Premija talijanskog lota 135,9 miliona eura

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
ENTER08 :: Novosti :: Aktuelnosti-
Skoči na:  

Free forum | ©phpBB | Besplatan Forum međusobnog pomaganja | Signalizirajte zloupotrebu | Cookies | Latest discussions