koala Administrator
Broj poruka : 8434 Location : BiH Država : Datum upisa : 02.04.2008 E08 Bodovi : 578
| Naslov: Adriana Lima s osmijehom na licu uhvatila manekena Čet Maj 21, 2009 1:40 am | |
| NIJE LI ovo jedan od najsretnijih muškaraca na svijetu? Jer, osim što se kreće u društvu zanosnih anđela Victoria's Secreta, ima i tu povlasticu da ga pokoja od njih, u ovom slučaju zanosna Adriana Lima, pipka za međunožje. Fotografija koja to prikazuje u hipu je obišla svijet, ali tko je sretnik u Liminu društvu, nismo uspjeli otkriti. nače, Lima je često proglašavana jednim od najzanosnijih anđela među Anđelima, a nedavno se udala i to za srpskog košarkaša na radu u Americi, Marka Jarića. Jarić je Limi prsten na ruku stavio točno na njezin prošli rođendan, a prošlo Valentinovo vjenčali su se u romantičnim planinama Wyominga, u Jackson Holeu. "Jako smo uzbuđeni zbog naše zajedničke budućnosti", rekla je Lima tom prilikom te dodala: "I jedva čekamo ljeto kada ćemo prirediti veliku ceremoniju vjenčanja za sve naše prijatelje i obitelj". "Lijepa kao grijeh", Adriana je oduvijek u medijima naglašavala da je djevica koja čeka svojeg princa da je oženi pa razdjeviči, čime bi je, prema njezinim shvaćanjima, poštovao kao osobu. "Seks je za poslije vjenčanja. Muškarci moraju poštivati da je to moj izbor. Ako me muškarac ne poštuje, to znači da me ne želi", izjavila je nekad najpoželjnija djevica na svijetu. Izvor:Index.hr | |
|