koala Administrator
Broj poruka : 8434 Location : BiH Država : Datum upisa : 02.04.2008 E08 Bodovi : 578
| Naslov: Paris Hilton ima samo pet bliskih prijatelja Pon Mar 02, 2009 3:22 am | |
| Paris Hilton je za britanske medije izjavila da ima samo pet prijatelja kojima može u potpunosti vjerovati. Još u djetinjstvu su je povrijedili mnogi kojima je vjerovala, pa kako kaže, sada dobro procijeni kome može vjerovati, a kome ne. Slavna 28-godišnjakinja je veoma oprezna i rijetko kome dopušta da joj se približi. "Iskreno, ja imam samo pet bliskih prijatelja. Jedna od njih je i moja sestra Nicky, mada je ona u potpunosti drugačija od mene. Veoma je stidljiva i ne voli se pojavljivati u medijima", izjavila je popularna Paris. Slavna pjevačica, ali i glumica je dodala da je u prošlosti imala loše iskustvo vjerujući mnogima koji su izigrali njeno povjerenje, piše sarajevo-x.com. "Još dok sam bila dijete ljudi kojima sam vjerovala su me zaista povrijedili. Ali, zahvaljujući tome sam naučila kome trebam vjerovati, a kome ne", kazala je Hilton. | |
|
koala Administrator
Broj poruka : 8434 Location : BiH Država : Datum upisa : 02.04.2008 E08 Bodovi : 578
| Naslov: Re: Paris Hilton ima samo pet bliskih prijatelja Pon Mar 02, 2009 3:22 am | |
| e baš mi je žao.............ali to je vjerovatno cijena slave | |
|