koala Administrator
Broj poruka : 8434 Location : BiH Država : Datum upisa : 02.04.2008 E08 Bodovi : 578
| Naslov: Pamela Anderson gradi hotel u Crnoj Gori Čet Feb 26, 2009 3:03 am | |
| Pamela Anderson, bivša zvijezda serije "Baywatch", odlučila je svoj novac investirati u izgradnju ekološkog hotela u Crnoj Gori. Atraktivna Playboyeva zečica shvatila je da su nekretnine isplativa investicija te je "bacila" oko na jednu u susjednoj državi i povodom toga najavila posjet Crnoj Gori krajem ožujka. "Povod dolaska najpoznatije Playboyeve zečice nisu nikakva snimanja, već poslova posjeta i investiranje u izgradnju", najavili su direktor Atlas grupe Đorđe Đurić i menadžer glumice Peter Asher. "Živim iz sata u sat, što je poprilično uzbudljivo" Asher zastupa veliki broj poznatih osoba koje su zainteresirane za investicije diljem svijeta, a među njima je i Pamela. Budući da i sama promiče zdrav život i ekologiju zainteresirala se za dva projekta Atlas grupe - Atlas kapital centar u Podgorici i turističko-zdravstveni kompleks u Meljinama. Ovaj drugi ju je posebno dojmio pa se osobno želi uvjeriti u plan realizacije te spojiti ugodno s korisnim i upoznati se sa svim čarima i ljepotama Crne Gore. Inspiraciju za gradnju eko-hotela dobila je prije gotovo pola godine kada je u sklopu jedne humanitarne akcije posjetila Abu Dhabi i tada je navodno prihvatila prijedlog kraljevske obitelji da se počne baviti hotelijerstvom. "Radim puno stvari odjednom, a nekretnine su samo jedan od budućih projekata kojima ću se baviti. Točnije, zanimaju me hoteli kao takvi i to od Abu Dhabija, pa sve do Crne Gore", izjavila je zanosna plavuša. "Moj novac je sav u nekretninama i gradnji, živim iz sata u sat, što je poprilično uzbudljivo. Ali ako sada pogledate tržišta kapitala, vidjet ćete da je zaista tako. Sav moj novac nekuda ode. Čim ga dobijem, istog trena ga darujem u dobrotvorne svrhe ili se odlučim nešto izgraditi. Nisam neki štediša, ali nije i da ne mislim na budućnost. Svojoj djeci sam osigurala siguran život", izjavila je nedavno zečica. Index.hr | |
|
koala Administrator
Broj poruka : 8434 Location : BiH Država : Datum upisa : 02.04.2008 E08 Bodovi : 578
| Naslov: Re: Pamela Anderson gradi hotel u Crnoj Gori Čet Feb 26, 2009 5:03 am | |
| RADO BIH BIO PRVI GOST | |
|
beban Moderator
Broj poruka : 10640 Država : Datum upisa : 01.09.2008 E08 Bodovi : 181
| Naslov: Re: Pamela Anderson gradi hotel u Crnoj Gori Čet Feb 26, 2009 1:32 pm | |
| nisam ni sumnjala | |
|
Arrdy II Administrator
Broj poruka : 3999 Godina : 34 Location : MNE Job/hobbies : Web Država : Datum upisa : 28.11.2007 E08 Bodovi : 238
| Naslov: Re: Pamela Anderson gradi hotel u Crnoj Gori Čet Feb 26, 2009 5:27 pm | |
| cuo sam za ovo... | |
|
koala Administrator
| |
Arrdy II Administrator
Broj poruka : 3999 Godina : 34 Location : MNE Job/hobbies : Web Država : Datum upisa : 28.11.2007 E08 Bodovi : 238
| Naslov: Re: Pamela Anderson gradi hotel u Crnoj Gori Sub Feb 28, 2009 5:25 pm | |
| nego sto? (sto bi rekli podgoricani) | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Pamela Anderson gradi hotel u Crnoj Gori | |
| |
|