ENTER08
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PrijemENTER08 - MainRegistruj seLatest imagesGalerijaPristupi

Ranjen Aca Lukas

Ići dole 
4 posters
AutorPoruka
koala
Administrator
 Administrator
koala

Muški Broj poruka : 8434
Država : Bosna i Hercegovina
Datum upisa : 02.04.2008
E08 Bodovi : 578

Ranjen Aca Lukas Empty
PočaljiNaslov: Ranjen Aca Lukas   Ranjen Aca Lukas Icon_minitimeSre Feb 04, 2009 3:17 am

Ranjen Aca Lukas AcalukasDrama se odigrala kod garaža ispred Acinog stana na Novom Beogradu. Zasad nepoznati napadač pucao je dva puta, ali je Acu samo jedan hitac pogodio u desnu butinu, nakon čega je „kralj splavova" utrčao u svoj stan u prizemlju, a za sobom ostavio krvav trag. Krv ispred pevačevog automobila „porše kajen" videle su komšije. Jedan od njih kaže da je kroz prozor svog stana video nekog mladića kako se šeta po parkingu 10 do 15 minuta pre pucnjave, ali da ništa nije posumnjao.

Tek posle nekoliko minuta čuo sam dva ili tri pucnja! Odmah sam istrčao da vidim šta se dešava i video krvav trag ispred Acinog automobila. Pomislio sam da je neko povređen i primetio dečka sa kapuljačom na glavi kako trči ka blokovima. Čini mi se da je mlađi, visine oko 180 centimetara. Bio je u jakni i tamnim farmerkama - ispričao nam je jedan od komšija.

Na mesto pucnjave odmah je stigla policija i Hitna pomoć.

- Čuo sam da su vrata jako lupila, pa sam istrčao da vidim šta se dešava. U hodniku sam video krv koja je vodila do Acinih vrata. Pozvonio sam i kada mi je komšija otvorio vrata, video sam da krvari. Čim je stigla Hitna, pomogao sam im da prebace Lukasa u kola - rekao je komšija.

Aca Lukas u stabilnom stanju

Pjevač Aca Lukas, koji je večeras ranjen u Beogradu, nalazi se u stabilnom stanju, nakon što mu je na Urgentnom centru ukazana ljekarska pomoć.

"Metak je prošao kroz mišić desne butine i nije oštetio krvene sudove, ni kosti. Povreda je sanirana, a rana očišćena. Svi parametri su stabilni, a povreda ne zahtjeva operativno liječenje", rekao je Drago Jovanović iz Urgentnog centra.

On je potvrdio da je Lukas na Urgentni centar primljen poslije 20.00 časova, javili su beogradski mediji.

Iz policije kažu da Lukasu još nisu uzeli izjavu, te da tek slijedi istraga o motivu napada.
Nazad na vrh Ići dole
beban
Moderator
Moderator
beban

Ženski Broj poruka : 10640
Država : Hrvatska
Datum upisa : 01.09.2008
E08 Bodovi : 181

Ranjen Aca Lukas Empty
PočaljiNaslov: Re: Ranjen Aca Lukas   Ranjen Aca Lukas Icon_minitimeSre Feb 04, 2009 3:31 am

koja je ovo nasa surova stvarnost,samo gledamo i slusamo o takvim stvarima :73: samo pucaju
Nazad na vrh Ići dole
koala
Administrator
 Administrator
koala

Muški Broj poruka : 8434
Država : Bosna i Hercegovina
Datum upisa : 02.04.2008
E08 Bodovi : 578

Ranjen Aca Lukas Empty
PočaljiNaslov: Re: Ranjen Aca Lukas   Ranjen Aca Lukas Icon_minitimeSre Feb 04, 2009 3:32 am

nas niko ništa ne pita :6s3:
Nazad na vrh Ići dole
beban
Moderator
Moderator
beban

Ženski Broj poruka : 10640
Država : Hrvatska
Datum upisa : 01.09.2008
E08 Bodovi : 181

Ranjen Aca Lukas Empty
PočaljiNaslov: Re: Ranjen Aca Lukas   Ranjen Aca Lukas Icon_minitimeSre Feb 04, 2009 3:41 am

samo pucaju kuku
Nazad na vrh Ići dole
Arrdy II
Administrator
 Administrator
Arrdy II

Muški Broj poruka : 3999
Godina : 34
Job/hobbies : Web
Država : Crna Gora
Datum upisa : 28.11.2007
E08 Bodovi : 238

Ranjen Aca Lukas Empty
PočaljiNaslov: Re: Ranjen Aca Lukas   Ranjen Aca Lukas Icon_minitimeSre Feb 04, 2009 5:55 pm

:73:

neka je zadovoljan sa tim sto je ziv...
Nazad na vrh Ići dole
http://www.enter08.com
mini
Moderator
Moderator
mini

Ženski Broj poruka : 5466
Godina : 38
Država : Crna Gora
Datum upisa : 29.01.2008
E08 Bodovi : 6

Ranjen Aca Lukas Empty
PočaljiNaslov: Re: Ranjen Aca Lukas   Ranjen Aca Lukas Icon_minitimeČet Feb 05, 2009 12:09 am

cccc

blizi se kijametski dan
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

Ranjen Aca Lukas Empty
PočaljiNaslov: Re: Ranjen Aca Lukas   Ranjen Aca Lukas Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Ranjen Aca Lukas
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
ENTER08 :: Novosti :: Aktuelnosti-
Skoči na:  

Free forum | ©phpBB | Besplatan Forum međusobnog pomaganja | Signalizirajte zloupotrebu | Cookies | Latest discussions