ENTER08
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PrijemENTER08 - MainRegistruj seLatest imagesGalerijaPristupi

Djevičanstvo za školarinu

Ići dole 
AutorPoruka
koala
Administrator
 Administrator
koala

Muški Broj poruka : 8434
Država : Bosna i Hercegovina
Datum upisa : 02.04.2008
E08 Bodovi : 578

Djevičanstvo za školarinu Empty
PočaljiNaslov: Djevičanstvo za školarinu   Djevičanstvo za školarinu Icon_minitimeNed Sep 14, 2008 3:34 am

Djevičanstvo za školarinu PolicajkoAmerička studentica pod pseudonimom Natalie Dylan odlučila je svoju nevinost staviti na aukciju kako bi prikupila novac za magisterij. Priželjkivana zarada je milijun dolara.

Dvadesetdvogodišnjakinja iz San Diega pod imenom ''Natalie Dylan'' odlučila je prodati svoje djevičanstvo na eBayu, prenosi Net.hr.

Iako djevojka sama nema nikakvih moralnih dilema, kad je prodaja nevinosti u pitanju, ipak se odlučila opravdati siromaštvom i činjenicom da joj je novac potreban za daljnje školovanje...

"Svjesna sam da prodajom svoje nevinosti neću riješiti sve svoje probleme, ali ću si moći priuštiti daljnje školovanje. Svjesna sam da će moj čin izazvati niz osuda, ali sam se spremna nositi s tim'', rekla je studentica.

Naime ona je diplomirala na ženskim studijima, a treba novac kako bi platila magisterij iz bračne i obiteljske terapije.

Djevojka se nada da bi mogla dobiti milijun dolara u zamjenu za svoje djevičanstvo.

S obzirom da je eBay odbio voditi ovu aukciju, u pomoć mladoj djevojci priskočio je Howard Stern.

Aukcija će se održati u bordelu Moonlight Bunny Ranch u Nevadi, gdje njena starija sestra već otplaćuje školske dugove, a podršku i reklamu dat će joj i poznati radijski voditelj u svojoj emisiji Sirius.

Iako mnogi koji su se uključili u raspravu na ovu temu smatraju njen postupak klasičnom prostitucijom, vlasnik bordela ne misli tako.

''Bolje je da to učini za novac, nego s nekim tipom na stražnjem sjedalu auta'', smatra on.
Nazad na vrh Ići dole

Djevičanstvo za školarinu
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
ENTER08 :: Novosti :: Aktuelnosti-
Skoči na:  

Free forum | Nauka i Znanje | Education, Teaching | ©phpBB | Besplatan Forum međusobnog pomaganja | Signalizirajte zloupotrebu | Cookies | Latest discussions