ENTER08
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PrijemENTER08 - MainRegistruj seLatest imagesGalerijaPristupi

Ne mogu naći dečka pa bih ubrzo mogla postati lezbejka

Ići dole 
AutorPoruka
koala
Administrator
 Administrator
koala

Muški Broj poruka : 8434
Država : Bosna i Hercegovina
Datum upisa : 02.04.2008
E08 Bodovi : 578

Ne mogu naći dečka pa bih ubrzo mogla postati lezbejka Empty
PočaljiNaslov: Ne mogu naći dečka pa bih ubrzo mogla postati lezbejka   Ne mogu naći dečka pa bih ubrzo mogla postati lezbejka Icon_minitimeSre Sep 10, 2008 1:27 am

Ne mogu naći dečka pa bih ubrzo mogla postati lezbejka Kylie-minogue-knightAustralska pop ikona Kylie Minogue priznala je kako zbog manjka muškaraca u svom životu razmišlja o tome da bude lezbejka, a priznala je i da je bila zaljubljena u glumačku biseksualnu ikonu 20. stoljeća, Tallulah Bankhead.
Ja bih bila lezbejka samo radi nje. Ona je bila fascinantna i egzotična žena i zbog toliko toga joj se divim. Svoj je život živjela u cijelosti, no možda je ipak malo pretjerala.

Ipak, i ja želim osloboditi svoju unutrašnju Tallulah koja živi u meni. Bog zna da ne mogu naći muškarca pa bih možda trebala zaigrati na drugoj strani", priznala je Kylie. Tallulah je bila glumačka ikona koja je 1968. umrla u 66. godini života nakon dugogodišnje karijere upotpunjene seksualnim i narkomanskim kontroverzama, a posljednje riječi bile su joj "Codeine... burbon", vrsta opijata i alkoholno piće.

Kylie se trenutačno nalazi na KylieX2008 turneji u sklopu koje je nastupila u Australiji i Novom Zelandu, a karte za njezine nastupe doslovno su planule u roku od pola sata.

Ulaznice za koncert u Sydneyju i Melbourneu koji će se održati u decembru puštene su u prodaju u ponedjeljak, a rasprodane su u rekordnom roku - samo dvije minute trebalo je da se blagajna zatvori. Koncert u Vector Areni u Aucklandu, Novi Zeland, rasprodane su u samo 19 minuta.
Nazad na vrh Ići dole

Ne mogu naći dečka pa bih ubrzo mogla postati lezbejka
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
ENTER08 :: Novosti :: Aktuelnosti-
Skoči na:  

Free forum | ©phpBB | Besplatan Forum međusobnog pomaganja | Signalizirajte zloupotrebu | Cookies | Latest discussions