ENTER08
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PrijemENTER08 - MainRegistruj seLatest imagesGalerijaPristupi

Beograd: Dječak roditeljima ukrao 90.000 eura i sve spiskao

Ići dole 
2 posters
AutorPoruka
koala
Administrator
 Administrator
koala

Muški Broj poruka : 8434
Država : Bosna i Hercegovina
Datum upisa : 02.04.2008
E08 Bodovi : 578

Beograd: Dječak roditeljima ukrao 90.000 eura i sve spiskao Empty
PočaljiNaslov: Beograd: Dječak roditeljima ukrao 90.000 eura i sve spiskao   Beograd: Dječak roditeljima ukrao 90.000 eura i sve spiskao Icon_minitimeUto Sep 09, 2008 2:39 am

Beograd: Dječak roditeljima ukrao 90.000 eura i sve spiskao EuriPrema pisanju srbijanskih medija, dječak je veću svotu novca potrošio s prijateljima u "Delta Cityiju" u Novom Beogradu, gdje je kupovao odjeću za sebe, ali i za njih. Što se dogodilo s ostatkom novca ni roditeljima ni policiji nije poznato.

Dječak U. M. (15), koji je u petak ujutro nestao iz kuće i sa sobom ponio 90.000 eura, vratio se kod roditelja dan kasnije živ i zdrav, ali bez novca!

Kako doznaje srbijanski tabloid "Alo!“, veći dio novca je potrošio u kupovini s vršnjacima. Policija ispituje gdje je i kod koga završio ostatak novca.

"Moj sin se prekjučer javio prijateljima i tako smo doznali gdje se nalazi i da je dobro. Ne znam što ga je navelo da ode od kuće i da sa sobom ponese taj novac. Njegovo ponašanje u petak je bilo isto kao i prethodnih dana. Bitno mi je da mi je dijete zdravo i živo. Što se tiče novca, to će policija završiti. Istraga je pri kraju", kaže otac dječaka.

Prema pisanju srbijanskih medija, dječak je veću svotu novca potrošio s prijateljima u "Delta Cityiju" u Novom Beogradu, gdje je kupovao odjeću za sebe, ali i za njih. Što se dogodilo s ostatkom novca ni roditeljima ni policiji nije poznato.

"Ne znam je li ga netko od prijatelja nagovorio da iz kuće iznese kofer pun para i kako da ih potroši. Zbog istrage koja je u tijeku ne smijem ulaziti u detalje", rekao otac.

Uplašeni roditelji U. M. u petak ujutro pozvali su policiju i prijavili da im je maloljetni sin otišao od kuće s koferom u kojem se nalazi 90.000 eura. Ubrzo su obaviještene sve policijske postaje i dan je opis petnaestogodišnjeg dječaka koji se sa žutim koferom šeta po gradu.

Nekoliko sati kasnije, radnica iz jedne beogradske trafike obavijestila je policiju o mališanu koji je razmijenio 300 eura i nestao. Da se U. M. nalazi u gradu, i to kod Narodnog pozorišta, u petak uvečer oko 22 sata prijavio je jedan od slučajnih prolaznika.

Međutim, patrola policije pročešljala je središte grada, ali od njega nije bilo ni traga ni glasa.

Na kraju, dječak, koji nikada do sada roditeljima nije pravio probleme, je pronađen, a što je s novcem znat će se.
Nazad na vrh Ići dole
beban
Moderator
Moderator
beban

Ženski Broj poruka : 10640
Država : Hrvatska
Datum upisa : 01.09.2008
E08 Bodovi : 181

Beograd: Dječak roditeljima ukrao 90.000 eura i sve spiskao Empty
PočaljiNaslov: Re: Beograd: Dječak roditeljima ukrao 90.000 eura i sve spiskao   Beograd: Dječak roditeljima ukrao 90.000 eura i sve spiskao Icon_minitimeUto Sep 09, 2008 1:00 pm

je li to ovaj nas djecak sa foruma isao kupiti pelene hahaha
Nazad na vrh Ići dole

Beograd: Dječak roditeljima ukrao 90.000 eura i sve spiskao
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» S ulogom od 2 eura dobio 147 milijuna eura

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
ENTER08 :: Novosti :: Aktuelnosti-
Skoči na:  

Free forum | ©phpBB | Besplatan Forum međusobnog pomaganja | Signalizirajte zloupotrebu | Cookies | Latest discussions